Een betaalbaar en waardig afscheid voor iedereen

Ieder mens en mensenleven is uniek, dus ook ieder afscheid. Nabestaanden kunnen bij ons op een waardige en liefdevolle manier afscheid nemen van hun geliefde zonder daarvoor te veel te betalen. Kleinschalig Afscheid is er namelijk voor iedereen.

Laatste afscheid toegankelijk en betaalbaar voor iedereen

Bij Kleinschalig Afscheid respecteren wij altijd de wens van de overledene of diens nabestaanden. Wij staan daarbij altijd in dienst van de laatste wens. Omdat wij een onafhankelijke en zelfstandige dienstverlener zijn, kunnen wij met een open vizier denken en handelen.

Daarnaast bieden wij alle afscheidsdiensten die nodig zijn om een compleet en gedenkwaardig afscheid te verzorgen. Omdat wij alle rouwservicediensten in eigen huis hebben, kunnen wij bij Kleinschalig Afscheid de uitvaartkosten zo laag mogelijk houden.

Met respect en aandacht staat het team van Kleinschalig Afscheid 24/7 klaar voor ondersteuning en advies.

 

Team Kleinschalig Afscheid

Barend Zeegers

Eigenaar / obductie assistent / thanatopracteur

In 2010 ben ik begonnen in de uitvaartbranche en sinds 2018 eigenaar van Mémorta. Mémorta heeft het beheer van twee mortuaria, het TweeSteden- en Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Ik zet mijn opgedane kennis graag in om nabestaanden te helpen bij een waardig en respectvol afscheid.

Karin

Algemeen Medewerker Uitvaartverzorging / obductie assistente

Voor mij is iedere overledene een partner, een vader of moeder, opa of oma, een zoon of dochter van een nabestaande en als ik hun dierbare “terug kan geven” na een verzorging of thuisopbaring en ik zie een blik van herkenning, van geruststelling in hun ogen dan besef ik me dat hier mijn hart ligt. Dit is mijn passie!

Nils

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging

Als service gericht en zorgend persoon voel ik me thuis bij Memorta. Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt en heb altijd mijn best gedaan om iedereen het op zijn of haar gemak te maken. In de uitvaart is het niet anders. Met respect en genegenheid eren we de overledene voor de laatste keer, door voor de nabestaande een mooie en blijvende laatste herinnering te creëren. Met ons zorgteam staan we altijd klaar om aan de wens van de overledene of de nabestaanden te voldoen. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Antoine

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging

Ik kom uit de reguliere ouderenzorg en heb daar met veel liefde en plezier 13 jaar gewerkt. Als verzorgende heb ik altijd al de laatste verzorging van de mensen ontzettend mooi, bijzonder en erg dankbaar gevonden. En daarom heb ik de overstap gemaakt naar de uitvaartzorg in 2021