Een betaalbaar en waardig afscheid voor iedereen

Ieder mens en mensenleven is uniek, dus ook ieder afscheid. Nabestaanden kunnen bij ons op een waardige en liefdevolle manier afscheid nemen van hun geliefde zonder daarvoor te veel te betalen. Kleinschalig Afscheid is er namelijk voor iedereen.

Laatste afscheid toegankelijk en betaalbaar voor iedereen

Bij Kleinschalig Afscheid respecteren wij altijd de wens van de overledene of diens nabestaanden. Wij staan daarbij altijd in dienst van de laatste wens. Omdat wij een onafhankelijke en zelfstandige dienstverlener zijn, kunnen wij met een open vizier denken en handelen.

Daarnaast bieden wij alle afscheidsdiensten die nodig zijn om een compleet en gedenkwaardig afscheid te verzorgen. Omdat wij alle rouwservicediensten in eigen huis hebben, kunnen wij bij Kleinschalig Afscheid de uitvaartkosten zo laag mogelijk houden.

Met respect en aandacht staat het team van Kleinschalig Afscheid 24/7 klaar voor ondersteuning en advies.

 

Team Kleinschalig Afscheid

Karin

Algemeen Medewerker Uitvaartverzorging / obductie assistente

Voor mij is iedere overledene een partner, een vader of moeder, opa of oma, een zoon of dochter van een nabestaande en als ik hun dierbare “terug kan geven” na een verzorging of thuisopbaring en ik zie een blik van herkenning, van geruststelling in hun ogen dan besef ik me dat hier mijn hart ligt. Dit is mijn passie!

Yvonne

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging / cosmetisch specialist

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de kappersbranche heb ik de overstap gemaakt. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Mémorta Ik mag deel uit maken van een team, die families ondersteund en begeleid, op weg naar een mooi afscheid. Hierin komen veel facetten van het vak langs. De afwisseling maakt het tot een zeer gevarieerd werk.

Barend
Zeegers

Eigenaar / obductie assistent / thanatopracteur

In 2010 ben ik begonnen in de uitvaartbranche en sinds 2018 eigenaar van Mémorta. Mémorta heeft het beheer van twee mortuaria, het TweeSteden- en Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Ik zet mijn opgedane kennis graag in om nabestaanden te helpen bij een waardig en respectvol afscheid.